Virus melanda selangor!!

Hai hai hai kaki2 bloggers and readers.. Apa khabar sihat?

Jom baca entry di bawah (mengharap)


Sepatutnya entri di tulis pada awal lagi, tetapi disebabkan kemarahan yang tidak terkawal dan juga mengelakkan Icha menyebut sebarang nama-nama haiwan di hutan, Icha mengambil keputusan untuk menulis pada petang hari.

Today is my bad day (tersangat) okay bermula lah kisah di pagi-dinihari, Icha bersama my big-bonzer telah pergi ke pejabat cawangan **** (parti majoriti di malaysia) bahagian 'S'. Sekarang ni dan macam biasalah jika kita memohon untuk masuk kerajaan, kita kena 'cop' pengesahan segala maklumat2 sijil akademik dan lain-lain kan? kan?

Haa.. yang menjadi tidak puas hati di sini, tunggu punya tunggu 'miss/puan' tuh balik semula ke office, dia boleh tak nak cop sebab alamat pada kad pengalaman bukan beralamat di shah alam!! Bengang tak..bengang tak?? Icha punya dah cakap alamat lama, pun tak boleh jugak nak tolong mengesahkan (bukan nak pergi merayu bantuan br1m ke ape)!

Aku (bahasa dah bertukar. mood : the hulk) rasa sebijik macam pengemis..!! Salahke minta tanda tangan je?? pengesahan je kot! politik, politik, politik. Perdana menteri berpenat lelah menarik belia untuk sokong ****. Ada pihak pula yang buat belia-belia rasa geram dll. Kan aku dah rasa tak nak undi parti tersebut (marah sungguh nampaknya aku ni) huhu. Adeh, panjang sungguh entry 
(ada ke orang nak baca panjang2 ni?? hihi)

Pergi ke mana-mana kerajaan pun, Yang boleh buat cop pngesahan pegawai2 je kan?? yang menjadi makin rasa fedup, bila aku mula turun naik pejabat2 kerajaan, tak ada seorang pun pegawai2 tersebut yang ada dekat office/pejabat (eh,macam sama je kan ayat ni?huhu) jadi macam mana?? jawapannya ..................................... @$%#&*!@@%$# <---- ape menda ni? huhu ^^

akhirnya balikla semula ke teratak rumah dengan perasaan yang tidak dapat di gambarkan :/

p/s : Korang jangan percaya tajuk atas tau (70% auta 30% drama) ----> Jangan marah yer :P

2016 2017 2nd-friends smile hot About me Ayi Dizon bahasa perak Baschi quick slimming baschislimmingpills bayi bellaammara Ben Ashaari Dan Saya Bloglist Body fix Buat background dalam post Bulan sabit merah Malaysia Business Cara dapatkan URL Glitter graphics Cara kempiskan perut cara tinggalkan kekasih Cara Untuk Keyakinan Diri Chubby Clone samsung galaxy note contest Cute Simbol Untuk Blog derma ramadhan design blog Dunia Akhir Zaman Entry Ogos 2016 F&B follower Free Glitter graphics geram girls Giveaway Handfhone Hatyai hukum gosok gigi ketika puasa iklan instagram instagram ubatgemuk_cepatnaik IPOH Jalan-jalan jalan-jalan cari makan Jamuan Aidilfitri Perdana Menteri 2016 july entry kebaikan dan keburukan vaksian kedai second-hand keluarga Kerja Dari Rumah kesihatan Kimchi komputer korean Lagu Mira Filzah By Ayi Dizon Letak icon sebelah comment lidacapsules lidaslimmingpills lidawholesale life meningkat mini giveaway Minyak Morhabshi Mira Filzah muslims Nasa confirm matahari akan terbit dari barat new new entry nile Oversea pahang PALESTINE Pelbagai jenis kimchi Penjagaan Bayi Perabot antik hiasan rumah Perbualan bayi sebelum kelahirannya pereka grafik perubatan pills processor puasa puding raja punca penyakit gastrik dan rawatan Quotes Ram komputer ramadhan Ramadhan yang pertama Raya 2016 resepi resepi kimchi review Rumah tangga Rumah terbuka PM di pekan pahang segmen senarai hotel di cameron highlands pahang shawl Surirumah Teknik mengorat Thailand tips penjagaan muka tomorrow Travelling Travelog Trip ke cameron highlands Tutorial ubat ubat gemuk ubat gemuk 2016 ubat gemuk murah ori vaksin warisan kecantikan world
Copyright © ♡ icha zaini ♡ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in