$$ Lebih menguntungkan $$





Hai.hai.hai Apa khabar semua.. wah..rasanya sudah 5 hari icha tak updated blog (labah2 dah bertelur) bersawang-wang je tengok blog icha ni. eh..eh..icha ada tulis mengenai 'wang' la kan, hehe. Meh sini semua icha beri information secara detail. Jangan malu atau segan bagi yang nak sangat duit pocket tiap bulan. simple sahaja, tak perlu korang nak bank-in bagai atau buat pelaburan yang banyak. Se-sen pun duit korang tak sentuh..! Tak percaya?


1) Sesiapa yang aktif dalam promote iklan says or churp-churp, adik beradiknya ialah BLIN.GD 
2) Ia lebih menguntungkan. Sebab dia adalah yang paling sulung dalam pengiklanan just click, click, click.. Cek pun sampai depan rumah ^^
3) korang mesti join sebab icha baru join. Lebih2 kepada sesiapa yang malas sangat nk melabur duit kan. Terutama kepada student2 , penganggur, dan juga suri rumah.
4) Free of charges. Just click sahaja dan sangat berbaloi-baloi. 
5) Terima kasih kerana baca dan support ^^

Memorandum : Sabtu ni seluruh umat Islam dah mula jangan tak berpuasa. Malam esok dah boleh start solat sunat terawih beramai-ramai. Di kesempatan ini icha nak mengucapkan selamat berpuasa kepada semua followers dan pembaca, tak kiralah yang baru follow atau yang dah bertahun-tahun follow icha ya? 
Moga ramadhan tahun ini memberi 1001 makna untuk anda. 
P/s: Rindu pada kampung. Selalunya malam-malam pengumuman begini, dah dengar bunyi meriam meletup sana-sini. Mustahil untuk dengar di KL :/

Blin.GD ni cepat naik earning tau.kalau korang tak percaya , suruh kawan2 korang klik link korang , dan korang refresh balik, mesti earning korang bertambah.


2016 2nd-friends smile hot About me Ayi Dizon bahasa perak Baschi quick slimming baschislimmingpills bayi bellaammara Ben Ashaari Dan Saya Bloglist Body fix Buat background dalam post Bulan sabit merah Malaysia Business Cara dapatkan URL Glitter graphics Cara kempiskan perut cara tinggalkan kekasih Cara Untuk Keyakinan Diri Chubby Clone samsung galaxy note contest Cute Simbol Untuk Blog derma ramadhan design blog Dunia Akhir Zaman Entry Ogos 2016 F&B follower Free Glitter graphics geram girls Giveaway Handfhone Hatyai hukum gosok gigi ketika puasa iklan instagram instagram ubatgemuk_cepatnaik IPOH Jalan-jalan jalan-jalan cari makan Jamuan Aidilfitri Perdana Menteri 2016 july entry kebaikan dan keburukan vaksian kedai second-hand keluarga Kerja Dari Rumah kesihatan Kimchi komputer korean Lagu Mira Filzah By Ayi Dizon Letak icon sebelah comment lidacapsules lidaslimmingpills lidawholesale life meningkat mini giveaway Minyak Morhabshi Mira Filzah muslims Nasa confirm matahari akan terbit dari barat new new entry nile Oversea pahang PALESTINE Pelbagai jenis kimchi Penjagaan Bayi Perabot antik hiasan rumah Perbualan bayi sebelum kelahirannya pereka grafik perubatan pills processor puasa puding raja punca penyakit gastrik dan rawatan Quotes Ram komputer ramadhan Ramadhan yang pertama Raya 2016 resepi resepi kimchi review Rumah tangga Rumah terbuka PM di pekan pahang segmen senarai hotel di cameron highlands pahang shawl Surirumah Teknik mengorat Thailand tips penjagaan muka tomorrow Travelling Travelog Trip ke cameron highlands Tutorial ubat ubat gemuk ubat gemuk 2016 ubat gemuk murah ori vaksin warisan kecantikan world
Copyright © ♡ icha zaini ♡ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in