Apa Khabar Blogger ?

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ Dan Assalamualaikum 


Sihat ke Mr & Ms Blogger semuanya? 


~ Selamat Tahun Baru 2017 ~



Icha mohon seribu kemaafan untuk semua kaki lawat yang melawat blog icha dan pm icha selama hari ni sejak icha meninggalkan dunia blog starting post yang ter-akhir 22 August 2016. En.nuffnang pun tak nak jejak dalam blog ni dh since tak berapa aktif..haha

Pada pendapat icha untuk student atau full-time blogger memang selalu akan ada masa updated blog dan entry² yang terbaru since masa mereka tak berapa nk full sampai malam. Boleh bagi icha idea tak macam mana nak bagi rajin updated blog setiap hari sedangkan waktu icha bekerja sampai 11 malam? Payah sangat rasanya nak ambik masa updated blog. Pukul 12 tengah malam je mata dah minta bantal (-,-') berhuhu je la nangis fikir blog dah bersawang dengan labah².

Kakak² yang belum ganti puasa tu bolehla ganti puasa sementara cuti tahun baru cina ni (kalau tidak ada ke mana²). Tahun ni , 27 May kita semua (insha-allah) akan start berpuasa selama sebulan. Yang ber-family holiday sempena cny ni selamat bercuti dan berhati² memandu kereta dan bawa motor. Semoga selamat sampai ke destinasi.


Yang menunaikan umrah awal tahun ni.. Selamat menunaikan ibadah umrah  ☾



Yang kurus, nak dapatkan berat badan ideal, meh pm picha di 014-9686484 (whatsapp sahaja) jangan call yer sayang². Whatsapp shaja. icha akan di reply 1 -1 daripada bawah. Harap sabar menunggu.. Muah ! ❤❤❤
2016 2017 2nd-friends smile hot About me Ayi Dizon bahasa perak Baschi quick slimming baschislimmingpills bayi bellaammara Ben Ashaari Dan Saya Bloglist Body fix Buat background dalam post Bulan sabit merah Malaysia Business Cara dapatkan URL Glitter graphics Cara kempiskan perut cara tinggalkan kekasih Cara Untuk Keyakinan Diri Chubby Clone samsung galaxy note contest Cute Simbol Untuk Blog derma ramadhan design blog Dunia Akhir Zaman Entry Ogos 2016 F&B follower Free Glitter graphics geram girls Giveaway Handfhone Hatyai hukum gosok gigi ketika puasa iklan instagram instagram ubatgemuk_cepatnaik IPOH Jalan-jalan jalan-jalan cari makan Jamuan Aidilfitri Perdana Menteri 2016 july entry kebaikan dan keburukan vaksian kedai second-hand keluarga Kerja Dari Rumah kesihatan Kimchi komputer korean Lagu Mira Filzah By Ayi Dizon Letak icon sebelah comment lidacapsules lidaslimmingpills lidawholesale life meningkat mini giveaway Minyak Morhabshi Mira Filzah muslims Nasa confirm matahari akan terbit dari barat new new entry nile Oversea pahang PALESTINE Pelbagai jenis kimchi Penjagaan Bayi Perabot antik hiasan rumah Perbualan bayi sebelum kelahirannya pereka grafik perubatan pills processor puasa puding raja punca penyakit gastrik dan rawatan Quotes Ram komputer ramadhan Ramadhan yang pertama Raya 2016 resepi resepi kimchi review Rumah tangga Rumah terbuka PM di pekan pahang segmen senarai hotel di cameron highlands pahang shawl Surirumah Teknik mengorat Thailand tips penjagaan muka tomorrow Travelling Travelog Trip ke cameron highlands Tutorial ubat ubat gemuk ubat gemuk 2016 ubat gemuk murah ori vaksin warisan kecantikan world
Copyright © ♡ icha zaini ♡ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in