Baschi Pink Quick Slimming Diet ~ BESTSELLER

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ Dan Assalamualaikum



Hari ni Icha nak share ada 1 produk untuk kurus.



Persoalannya: Adakah berjaya kurus ??

Setelah tiga bulan, taraaaaaaaaa... 80 KG ! BABAI LEMAK 35 KG


Testimoni Baschi ni memang mantap2. Mula kenal Baschi ni bermula dari kawan icha yang makan supplement kurus ni. Kawan icha berat 80 kg ++ sekarang dah kurus sehingga mencapai target 45kg..Woow! Mahu tak gila dengan penurunan berat badan dia.. Uwaaaaaaa...sekarang cun melecun habaq hang, 45 kg ++ ja sekarang. Bos dia pon terus beli produk ni, turun 8 kg sebulan. Kau hado ? Banyak lagi testimoni-testimoni yang memang kompem kurus.


Sesape yang mempunyai masalah berat badan berlebihan dan ingin kurus tak kisah sebab nak sihat ke, nak kahwin ke, nak jumpa bakal suami ke, dan lain-lain faktor, sila-sila lah Whatsapp Icha di 014-9686484 ye.







Apa Yang Terkandung Dalam Kapsul Baschi ni ?


1. Aloe

Aloe dapat merendahkan kadar kolestrol.
Menambah oksigen di dalam darah
Menghalang penyakit kidney stone dan kesan kafein dari kopi dan teh
Memberi keseimbangan asid/alkali di dalam badan.
Menyembuhkan penyakit ulser, sistem penghadaman
Mengurangkan tekanan darah tinggi dengan merawat punca, bukan hanya simtom
Menambah mineral, vitamin, enzim dan nutrien di dalam badan Menambah oksigen di dalam darah
Premium-cooked-Cassia-seed-scented-tea-Runchang-catharsis-100g-Liver-eyesight-health-tea-free-shipping

2. Cassia seed

Detoksifikasi adalah proses pembuangan racun dari dalam tubah. Proses ini sangat positif kerana membantu tubuh melakukan proses pembersihan diri secara alami.
garcinia-cambogia-image


3. Garcinia Cambogia

Ekstrak buah Garcinia Cambogia menjadi perbincangan yang hangat sekarang ini karena kemampuannya untuk menurunkan berat badan secara signifikan dan banyak dikonsumsi oleh selebriti Hollywood. Manfaat Garcinia Cambogia untuk menurunkan berat badan telah dibuktikan secara ilmiah.

Penelitian yang dilakukan oleh American Dieting Journal membuktikan bahwa Garcinia Cambogia memberikan manfaat penurunan berat badan yang signifikan disertai berkurangnya lingkar pinggang, lemak darah, serta gula darah
daun-teratai-1

4. Lotus Leaf

Seluruh tanaman teratai telah digunakan dalam perubatan Cina untuk mengubati segala sesuatu dari bisul pendarahan. Daun teratai juga sangat terbukti dan dianggap sebagai ubat penurunan berat badan.

Daun teratai mengandung konsentrasi tinggi fitokimia, senyawa yang dihasilkan oleh tanaman untuk mempertahankan diri melawan infeksi bakteri. Zat yang ditemukan dalam ekstrak daun teratai termasuk alkaloid, flavonoid dan tanin. Alkaloid dalam daun teratai isoquinoline memiliki ubat penenang dan sifat antispasmodic, yang mungkin membantu pencernaan. Kedua flavonoid dan tanin merupakan antioksidan kuat yang telah terhubung dengan penurunan berat badan.








Harga berapa ? Harga Baschi Quick Slimmimng ni tak sampai RM100 pon termasuk postage, memang mampu milik dengan penggunaan sebulan kalau nak dibandingkan dengan produk sekarang yang ada kat pasaran. Untuk kecantikkan diri sendiri (Nak Suami dan Pakwe sayang) jangan lokek untuk berbelanja. LELAKI juga boleh makan baschi quick slimming ni juga okay ;)

Whatsapp Icha di 014-9686484.


Nota kaki : Terima kasih sudi singgah blog icha.  

2016 2nd-friends smile hot About me Ayi Dizon bahasa perak Baschi quick slimming baschislimmingpills bayi bellaammara Ben Ashaari Dan Saya Bloglist Body fix Buat background dalam post Bulan sabit merah Malaysia Business Cara dapatkan URL Glitter graphics Cara kempiskan perut cara tinggalkan kekasih Cara Untuk Keyakinan Diri Chubby Clone samsung galaxy note contest Cute Simbol Untuk Blog derma ramadhan design blog Dunia Akhir Zaman Entry Ogos 2016 F&B follower Free Glitter graphics geram girls Giveaway Handfhone Hatyai hukum gosok gigi ketika puasa iklan instagram instagram ubatgemuk_cepatnaik IPOH Jalan-jalan jalan-jalan cari makan Jamuan Aidilfitri Perdana Menteri 2016 july entry kebaikan dan keburukan vaksian kedai second-hand keluarga Kerja Dari Rumah kesihatan Kimchi komputer korean Lagu Mira Filzah By Ayi Dizon Letak icon sebelah comment lidacapsules lidaslimmingpills lidawholesale life meningkat mini giveaway Minyak Morhabshi Mira Filzah muslims Nasa confirm matahari akan terbit dari barat new new entry nile Oversea pahang PALESTINE Pelbagai jenis kimchi Penjagaan Bayi Perabot antik hiasan rumah Perbualan bayi sebelum kelahirannya pereka grafik perubatan pills processor puasa puding raja punca penyakit gastrik dan rawatan Quotes Ram komputer ramadhan Ramadhan yang pertama Raya 2016 resepi resepi kimchi review Rumah tangga Rumah terbuka PM di pekan pahang segmen senarai hotel di cameron highlands pahang shawl Surirumah Teknik mengorat Thailand tips penjagaan muka tomorrow Travelling Travelog Trip ke cameron highlands Tutorial ubat ubat gemuk ubat gemuk 2016 ubat gemuk murah ori vaksin warisan kecantikan world
Copyright © ♡ icha zaini ♡ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in