Ben Ashaari Dan Saya


Hai semua :)

Untuk hari ini Icha join contest je dan terjah2 ke blog blog dunia maya ni. Sedang terjah-terjah, sekali hati terasa nak ke blog blogger terkenal kita abang Ben Ashaari. Sapa yang tak kenal dia?? Nak kena 'p0k' ni..hehe. Kalau yang tak kenal tu bukan salah korang pun (Tapi dia memang femes). Abang Ben kita siap masuk tv dan surat khabar lagi.. Mesti korang jeles dengan kejayaan dia kan. Icha pun jeles jugak tau, ngee~ 


Apapun kita sokong Abang Ben Ashaari ramai2 ok?? :)

> Contest Abang Ben Ashaari pada hari ini sahaja tau. 
> Segmen berakhir pada jam 11 malam ( 21/6/2012 ).  Senang je nak join >>>


First, korang bagitau la dekat rakan2 blog korang, Blog macam mana yang anda suka baca dan kenapa ? Senangkan?? Tak perlu LIKE atau FoLLOW 


Teruskan membaca yer

1) Icha suka baca blog yang mempunyai banyak informasi macam blog abang Ben kita. Tak pernah membosankan! 

2) blog yang menjual pelbagai pakaian untuk wanita, Kira macam Blogshop la gitu. Ada sesetengah kita boleh mendapatkan kualiti kain yang cantik dengan harga yang berpatutan!

3) Haa yang ni paling Icha suka. suka sangat terjah2 tutorial yang free2 dan yang comel2. Sangat berbaloi bagi sesiapa yang baru belajar merangkak dalam dunia blog ni (macam saya).



Okay. Cukup pada hari ini. Malam ni nak pergi tengok wayang di One Utama. jom ramai2 :D

22 comments:

  1. sy join jugak..keep blogging ye..jemput singgah group sy kalo nak berkenalan ngan blogger masuk air =p

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    https://www.facebook.com/groups/blogger.apakah/

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yup, blog lyssa byk membntu^^ btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

    ReplyDelete
  5. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)

    nur follow sini.. #19

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  8. salam..wah sam je..suka blog informasi jugak.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen sama :)

    Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    salam kenal yer :))

    ReplyDelete
  11. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Salam Kenal! Dari segmen yang sama - Keep in touch!

    ReplyDelete
  14. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  15. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    done follow u!

    ReplyDelete
  16. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. deno dtaang dari segmen yg sama dan terus folow sini! jemput ke blog deno nanti ya :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. datang dari segmen yang sama..
    done follow(37#),hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. golek sampai kat sini:)) skodeng kejap yek.dtg dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  20. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. Singgah dr segmen sama ;)

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete

2016 2017 2nd-friends smile hot About me Ayi Dizon bahasa perak Baschi quick slimming baschislimmingpills bayi bellaammara Ben Ashaari Dan Saya Bloglist Body fix Buat background dalam post Bulan sabit merah Malaysia Business Cara dapatkan URL Glitter graphics Cara kempiskan perut cara tinggalkan kekasih Cara Untuk Keyakinan Diri Chubby Clone samsung galaxy note contest Cute Simbol Untuk Blog derma ramadhan design blog Dunia Akhir Zaman Entry Ogos 2016 F&B follower Free Glitter graphics geram girls Giveaway Handfhone Hatyai hukum gosok gigi ketika puasa iklan instagram instagram ubatgemuk_cepatnaik IPOH Jalan-jalan jalan-jalan cari makan Jamuan Aidilfitri Perdana Menteri 2016 july entry kebaikan dan keburukan vaksian kedai second-hand keluarga Kerja Dari Rumah kesihatan Kimchi komputer korean Lagu Mira Filzah By Ayi Dizon Letak icon sebelah comment lidacapsules lidaslimmingpills lidawholesale life meningkat mini giveaway Minyak Morhabshi Mira Filzah muslims Nasa confirm matahari akan terbit dari barat new new entry nile Oversea pahang PALESTINE Pelbagai jenis kimchi Penjagaan Bayi Perabot antik hiasan rumah Perbualan bayi sebelum kelahirannya pereka grafik perubatan pills processor puasa puding raja punca penyakit gastrik dan rawatan Quotes Ram komputer ramadhan Ramadhan yang pertama Raya 2016 resepi resepi kimchi review Rumah tangga Rumah terbuka PM di pekan pahang segmen senarai hotel di cameron highlands pahang shawl Surirumah Teknik mengorat Thailand tips penjagaan muka tomorrow Travelling Travelog Trip ke cameron highlands Tutorial ubat ubat gemuk ubat gemuk 2016 ubat gemuk murah ori vaksin warisan kecantikan world
Copyright © ♡ icha zaini ♡ | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in